Huizenprijzen en de huizenmarkt Centrum-Oud in Roosendaal

Begrijp de huizenprijzen in Centrum-Oud Roosendaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Centrum-Oud Roosendaal

Centrum-Oud is een buurt in de wijk Centrum en plaats Roosendaal binnen de gemeente Roosendaal. Deze buurt telt volgens het CBS 6.255 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum-Oud. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 333.543 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 333.543
Percentage gezinnen met kinderen 17%

Verkoopduur woningen in Centrum-Oud

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Centrum-Oud is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Centrum-Oud moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Centrum-Oud.

Woningen recent verkocht in Centrum-Oud

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum-Oud. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Centrum-Oud.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Centrum-Oud. Een eengezinswoning in Centrum-Oud komt het meest (25%) voor. Daarna komt een galerijflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Centrum-Oud

In Centrum-Oud wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Centrum-Oud

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Centrum-Oud (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Centrum-Oud

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Centrum-Oud vergeleken met de Roosendaal en Nederland.

Huizenprijzen in Centrum-Oud Roosendaal

Starterswoningen in Centrum-Oud Roosendaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Centrum-Oud Roosendaal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Centrum-Oud Roosendaal zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Centrum-Oud Roosendaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Centrum-Oud Roosendaal

Wil je een huis kopen in Centrum-Oud Roosendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Centrum-Oud Roosendaal . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Centrum-Oud alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Centrum-Oud.

Bekijk alle koopwoningen in Centrum-Oud Roosendaal. Zoek je huurwoning in Centrum-Oud Roosendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Centrum-Oud

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Centrum-Oud is 2.893 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.907 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Centrum-Oud

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Centrum-Oud vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Centrum-Oud

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Centrum-Oud. De buurt zelf valt binnen de wijk Centrum in de gemeente Roosendaal.

Centrum-Oud Centrum-Nieuw Stationsbuurt Vrouwenhof

Alle straten van Centrum-Oud

Centrum-Oud bestaat uit 34 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.