Huizenmarkt Centrum-Nieuw in Roosendaal (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Centrum-Nieuw

Woningmarkt Centrum-Nieuw

Centrum-Nieuw is een buurt in de wijk Centrum en plaats Roosendaal binnen de gemeente Roosendaal. Deze buurt telt volgens het CBS 6.255 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum-Nieuw. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 321.990 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 321.990
Percentage gezinnen met kinderen 17%

Verkoopduur woningen in Centrum-Nieuw

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Centrum-Nieuw is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Centrum-Nieuw moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Centrum-Nieuw.

Woningen recent verkocht in Centrum-Nieuw

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum-Nieuw. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Centrum-Nieuw.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Centrum-Nieuw. Een maisonnette in Centrum-Nieuw komt het meest (46%) voor. Daarna komt een galerijflat met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Centrum-Nieuw

In Centrum-Nieuw wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Centrum-Nieuw

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Centrum-Nieuw (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Centrum-Nieuw
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Centrum-Nieuw

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Centrum-Nieuw vergeleken met de Roosendaal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Centrum-Nieuw waar ligt dat?

Woningen te koop Centrum-Nieuw

Wil je een huis kopen in Centrum-Nieuw? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Centrum-Nieuw . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Centrum-Nieuw alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Centrum-Nieuw.

Bekijk hier alle koopwoningen in Centrum-Nieuw. Zoek je huurwoning in Centrum-Nieuw? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Centrum-Nieuw

Starterswoningen in Centrum-Nieuw zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Centrum-Nieuw zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Centrum-Nieuw zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Centrum-Nieuw? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Centrum-Nieuw

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Centrum-Nieuw is 3.188 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.084 euro).

Leeftijden Centrum-Nieuw

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Centrum-Nieuw vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Centrum-Nieuw

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Centrum-Nieuw. De buurt zelf valt binnen de wijk Centrum in de gemeente Roosendaal.

Centrum-Oud Centrum-Nieuw Stationsbuurt Vrouwenhof

Alle straten van Centrum-Nieuw

Centrum-Nieuw bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.