Huizenprijzen en de huizenmarkt Elst West in Elst Ut

Begrijp de huizenprijzen in Elst West Rhenen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Elst West Rhenen

Elst West is een buurt in de wijk Elst en plaats Elst Ut binnen de gemeente Rhenen. Deze buurt telt volgens het CBS 4.470 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elst West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 747.414 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 747.414
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Elst West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elst West is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elst West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Elst West.

Woningen recent verkocht in Elst West

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elst West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elst West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elst West. Een eengezinswoning in Elst West komt het meest (65%) voor. Daarna komt een villa met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elst West

In Elst West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Elst West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Elst West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Elst West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Elst West vergeleken met de Rhenen en Nederland.

Huizenprijzen in Elst West Rhenen

Starterswoningen in Elst West Rhenen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Elst West Rhenen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elst West Rhenen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Elst West Rhenen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Elst West Rhenen

Wil je een huis kopen in Elst West Rhenen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elst West Rhenen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elst West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elst West.

Bekijk alle koopwoningen in Elst West Rhenen. Zoek je huurwoning in Elst West Rhenen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Elst West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elst West is 4.136 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.508 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Elst West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elst West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Elst West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Elst West. De buurt zelf valt binnen de wijk Elst in de gemeente Rhenen.

De Vordel Elst Centrum Het Bosje Elst West

Alle straten van Elst West

Elst West bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.