Huizenmarkt De Vordel in Elst Ut (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Vordel

Woningmarkt De Vordel

De Vordel is een buurt in de wijk Elst en plaats Elst Ut binnen de gemeente Rhenen. Deze buurt telt volgens het CBS 4.470 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Vordel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 681.136 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 681.136
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in De Vordel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Vordel is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Vordel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Vordel

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Vordel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Vordel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Vordel. Een eengezinswoning in De Vordel komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Vordel

In De Vordel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Vordel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Vordel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Vordel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Vordel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Vordel vergeleken met de Rhenen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

De Vordel waar ligt dat?

Woningen te koop De Vordel

Wil je een huis kopen in De Vordel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Vordel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Vordel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Vordel.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Vordel. Zoek je huurwoning in De Vordel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Vordel

Starterswoningen in De Vordel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Vordel zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Vordel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Vordel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Vordel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Vordel is 4.150 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.603 euro).

Leeftijden De Vordel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Vordel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Vordel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Vordel. De buurt zelf valt binnen de wijk Elst in de gemeente Rhenen.

De Vordel Elst Centrum Het Bosje Elst West

Alle straten van De Vordel

De Vordel bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.