logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt De Vordel in Elst Ut

Begrijp de huizenprijzen in De Vordel Rhenen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Vordel Rhenen

De Vordel is een buurt in de wijk Elst en plaats Elst Ut binnen de gemeente Rhenen. Deze buurt telt volgens het CBS 4.630 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Vordel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 672.814 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 672.814
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in De Vordel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Vordel is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Vordel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Vordel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Vordel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Vordel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Vordel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Vordel. Een eengezinswoning in De Vordel komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Vordel

In De Vordel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Vordel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Vordel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Vordel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Vordel vergeleken met de Rhenen en Nederland.

Huizenprijzen in De Vordel Rhenen

Starterswoningen in De Vordel Rhenen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Vordel Rhenen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Vordel Rhenen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Vordel Rhenen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Vordel Rhenen

Wil je een huis kopen in De Vordel Rhenen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Vordel Rhenen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Vordel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Vordel.

Bekijk alle koopwoningen in De Vordel Rhenen. Zoek je huurwoning in De Vordel Rhenen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Vordel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Vordel is 4.536 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.035 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Vordel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Vordel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Vordel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Vordel. De buurt zelf valt binnen de wijk Elst in de gemeente Rhenen.

De Vordel Elst Centrum Het Bosje Elst West

Alle straten van De Vordel

De Vordel bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.