Huizenprijzen en de huizenmarkt in Elst Ut

Begrijp de huizenprijzen in Elst Ut met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Elst Ut

Elst Ut is een plaats in de gemeente Rhenen. Deze plaats telt volgens het CBS 19.690 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elst Ut. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 620.150 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 620.150
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Elst Ut

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elst Ut is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elst Ut moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Elst Ut.

Woningen recent verkocht in Elst Ut

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elst Ut. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elst Ut.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elst Ut. Een eengezinswoning in Elst Ut komt het meest (79%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elst Ut

In Elst Ut wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Elst Ut

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Elst Ut (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Elst Ut

Starterswoningen in Elst Ut zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Elst Ut zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elst Ut zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Elst Ut? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Elst Ut

Wil je een huis kopen in Elst Ut? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elst Ut . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elst Ut alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elst Ut.

Bekijk alle koopwoningen in Elst Ut. Zoek je huurwoning in Elst Ut? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Elst Ut

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elst Ut is 4.045 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.058 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Elst Ut

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elst Ut vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Elst Ut

Elst Ut bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.