De Huizenmarkt gemeente Rhenen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rhenen

Woningmarkt Rhenen

Rhenen is een gemeente in de provincie Utrecht. Deze gemeente telt volgens het CBS 19.690 inwoners. Momenteel staan er 69 woningen te koop en zijn er recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhenen. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 69
Woningen recent verkocht 64
Gemiddelde vraagprijs € 601.216
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Rhenen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rhenen is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rhenen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rhenen.

Woningen recent verkocht in Rhenen

Er zijn recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhenen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rhenen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rhenen. Een eengezinswoning in Rhenen komt het meest (57%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rhenen

In Rhenen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rhenen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rhenen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rhenen
Binnenring: Nederland

Rhenen waar ligt dat?

Woningen te koop Rhenen

Wil je een huis kopen in Rhenen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rhenen . Er staan momenteel 69 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rhenen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rhenen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rhenen. Zoek je huurwoning in Rhenen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rhenen

Starterswoningen in Rhenen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rhenen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rhenen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rhenen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rhenen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rhenen is 4.156 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.810 euro).

Leeftijden Rhenen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rhenen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Rhenen

De gemeente Rhenen telt 2 plaatsen.

Elst Ut Rhenen

Alle wijken van Rhenen

Rhenen bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.