Huizenprijzen en de huizenmarkt Elst in Elst Ut

Begrijp de huizenprijzen in Elst Rhenen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Elst Rhenen

Elst is een wijk in de plaats Elst Ut binnen de gemeente Rhenen. Deze wijk telt volgens het CBS 4.470 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 624.087 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 624.087
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Elst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elst is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Elst

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elst. Een eengezinswoning in Elst komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elst

In Elst wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Elst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Elst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Elst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Elst vergeleken met de Rhenen en Nederland.

Huizenprijzen in Elst Rhenen

Starterswoningen in Elst Rhenen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Elst Rhenen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elst Rhenen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Elst Rhenen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Elst Rhenen

Wil je een huis kopen in Elst Rhenen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elst Rhenen . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elst.

Bekijk alle koopwoningen in Elst Rhenen. Zoek je huurwoning in Elst Rhenen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Elst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elst is 4.183 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.124 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Elst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Elst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Elst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Elst

De Vordel Elst Centrum Het Bosje Elst West