Alle woningmarktinfo Ackerswoude

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ackerswoude

Een eerste blik op Ackerswoude

Ackerswoude is een buurt in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Deze buurt telt volgens het CBS 25.155 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ackerswoude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 619.609 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 619.609
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Ackerswoude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ackerswoude is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ackerswoude moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ackerswoude.

Woningen recent verkocht in Ackerswoude

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ackerswoude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ackerswoude.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ackerswoude. Een eengezinswoning in Ackerswoude komt het meest (54%) voor. Daarna komt een villa met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ackerswoude

In Ackerswoude wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ackerswoude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ackerswoude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ackerswoude
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Ackerswoude

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ackerswoude vergeleken met de Pijnacker-Nootdorp en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Ackerswoude

Wil je een huis kopen in Ackerswoude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ackerswoude . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ackerswoude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ackerswoude.

Zoek je huurwoning in Ackerswoude? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ackerswoude.

Huizenprijzen in Ackerswoude

Starterswoningen in Ackerswoude zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ackerswoude zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ackerswoude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ackerswoude? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ackerswoude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ackerswoude is 4.221 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.966 euro).

Leeftijden Ackerswoude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ackerswoude vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Ackerswoude

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Ackerswoude. De buurt zelf valt binnen de wijk Pijnacker in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Pijnacker-Centrum/Dorp Pijnacker Noord Koningshof Klapwijk Tolhek Keijzershof Erven Ackerswoude Keijzershof Boszoom Keijzershof Eilanden Zuidpolder Oude Leede Pijnacker Oost Noordpolder Pijnacker De Boezem

Alle straten van Ackerswoude

Ackerswoude bestaat uit 40 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen