Alle woningmarktinfo Pijnacker in gemeente Pijnacker-Nootdorp

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Pijnacker

Een eerste blik op Pijnacker

Pijnacker is een plaats in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Deze plaats telt volgens het CBS 53.640 inwoners. Momenteel staan er 62 woningen te koop en zijn er recent 148 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pijnacker. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 479.678 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 62
Woningen recent verkocht 148
Gemiddelde vraagprijs € 479.678
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Pijnacker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pijnacker is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pijnacker moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Pijnacker.

Woningen recent verkocht in Pijnacker

Er zijn recent 148 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pijnacker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pijnacker.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pijnacker. Een eengezinswoning in Pijnacker komt het meest (53%) voor. Daarna komt een galerijflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pijnacker

In Pijnacker wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Pijnacker

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Pijnacker (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Pijnacker
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Pijnacker

Wil je een huis kopen in Pijnacker? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pijnacker . Er staan momenteel 62 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pijnacker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pijnacker.

Zoek je huurwoning in Pijnacker? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Pijnacker.

Huizenprijzen in Pijnacker

Starterswoningen in Pijnacker zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Pijnacker zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pijnacker zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Pijnacker? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Pijnacker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pijnacker is 3.965 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.558 euro).

Leeftijden Pijnacker

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pijnacker vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Pijnacker

Pijnacker bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen