Huizenmarkt Pijnacker Noord in Pijnacker (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Pijnacker Noord

Woningmarkt Pijnacker Noord

Pijnacker Noord is een buurt in de wijk Pijnacker en plaats Pijnacker binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Deze buurt telt volgens het CBS 25.155 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pijnacker Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 373.403 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 373.403
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Pijnacker Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pijnacker Noord is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pijnacker Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Pijnacker Noord.

Woningen recent verkocht in Pijnacker Noord

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pijnacker Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pijnacker Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pijnacker Noord. Een galerijflat in Pijnacker Noord komt het meest (45%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pijnacker Noord

In Pijnacker Noord wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Pijnacker Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Pijnacker Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Pijnacker Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Pijnacker Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Pijnacker Noord vergeleken met de Pijnacker-Nootdorp en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Pijnacker Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Pijnacker Noord

Wil je een huis kopen in Pijnacker Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pijnacker Noord . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pijnacker Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pijnacker Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Pijnacker Noord. Zoek je huurwoning in Pijnacker Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Pijnacker Noord

Starterswoningen in Pijnacker Noord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Pijnacker Noord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pijnacker Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Pijnacker Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Pijnacker Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pijnacker Noord is 4.061 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.291 euro).

Leeftijden Pijnacker Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pijnacker Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Pijnacker Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Pijnacker Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Pijnacker in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Pijnacker-Centrum/Dorp Pijnacker Noord Koningshof Klapwijk Tolhek Keijzershof Erven Ackerswoude Keijzershof Boszoom Keijzershof Eilanden Zuidpolder Oude Leede Pijnacker Oost Noordpolder Pijnacker De Boezem

Alle straten van Pijnacker Noord

Pijnacker Noord bestaat uit 62 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.