logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Pijnacker-Nootdorp

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Pijnacker-Nootdorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Pijnacker-Nootdorp

Pijnacker-Nootdorp is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 57.672 inwoners. Momenteel staan er 60 woningen te koop en zijn er recent 196 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pijnacker-Nootdorp. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 379.253.

Woningen te koop 60
Woningen recent verkocht 196
Gemiddelde vraagprijs € 620.591
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 379.253
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Pijnacker-Nootdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pijnacker-Nootdorp is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pijnacker-Nootdorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Pijnacker-Nootdorp.

Woningen recent verkocht in Pijnacker-Nootdorp

Er zijn recent 196 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pijnacker-Nootdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pijnacker-Nootdorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pijnacker-Nootdorp. Een eengezinswoning in Pijnacker-Nootdorp komt het meest (49%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pijnacker-Nootdorp

In Pijnacker-Nootdorp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Pijnacker-Nootdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Pijnacker-Nootdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Pijnacker-Nootdorp

Starterswoningen in gemeente Pijnacker-Nootdorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Pijnacker-Nootdorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Pijnacker-Nootdorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Pijnacker-Nootdorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Pijnacker-Nootdorp

Wil je een huis kopen in gemeente Pijnacker-Nootdorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Pijnacker-Nootdorp . Er staan momenteel 60 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pijnacker-Nootdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pijnacker-Nootdorp.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Pijnacker-Nootdorp. Zoek je huurwoning in gemeente Pijnacker-Nootdorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Pijnacker-Nootdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pijnacker-Nootdorp is 4.417 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.132 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Pijnacker-Nootdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pijnacker-Nootdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Pijnacker-Nootdorp

De gemeente Pijnacker-Nootdorp telt 3 plaatsen.

Delfgauw Nootdorp Pijnacker

Wijken van Pijnacker-Nootdorp

Pijnacker-Nootdorp bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.