logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Oldebroek

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Oldebroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Oldebroek

Oldebroek is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 24.264 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 76 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldebroek. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 338.598.

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 76
Gemiddelde vraagprijs € 517.632
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 338.598
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Oldebroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldebroek is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldebroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oldebroek.

Woningen recent verkocht in Oldebroek

Er zijn recent 76 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldebroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldebroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldebroek. Een eengezinswoning in Oldebroek komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldebroek

In Oldebroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldebroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldebroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Oldebroek

Starterswoningen in gemeente Oldebroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Oldebroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Oldebroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Oldebroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Oldebroek

Wil je een huis kopen in gemeente Oldebroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Oldebroek . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldebroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldebroek.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Oldebroek. Zoek je huurwoning in gemeente Oldebroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oldebroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldebroek is 3.979 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.470 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oldebroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldebroek vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Oldebroek

De gemeente Oldebroek telt 6 plaatsen.

't Loo Oldebroek Hattemerbroek Noordeinde Gld Oldebroek Oosterwolde Gld Wezep

Wijken van Oldebroek

Oldebroek bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.