Gemeente Oldebroek

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oldebroek

Een eerste blik op Oldebroek

Oldebroek is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 23.505 inwoners. Momenteel staan er 80 woningen te koop en zijn er recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Oldebroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 432.451 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 80
Woningen recent verkocht 53
Gemiddelde vraagprijs € 432.451
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Oldebroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldebroek is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldebroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oldebroek

Er zijn recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldebroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldebroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldebroek. Een eengezinswoning in Oldebroek komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldebroek

In Oldebroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oldebroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oldebroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oldebroek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Oldebroek

Wil je een huis kopen in Oldebroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldebroek. Er staan momenteel 80 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldebroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldebroek.

Huizenprijzen in Oldebroek

Starterswoningen in Oldebroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oldebroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldebroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oldebroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oldebroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldebroek is 2.697 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.500 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Oldebroek is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Oldebroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldebroek vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Oldebroek

De gemeente Oldebroek telt 6 plaatsen.

't Loo Oldebroek Hattemerbroek Noordeinde Gld Oldebroek Oosterwolde Gld Wezep

Alle wijken van Oldebroek

Oldebroek bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen