De Huizenmarkt gemeente Oldebroek (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oldebroek

Woningmarkt Oldebroek

Oldebroek is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 23.505 inwoners. Momenteel staan er 78 woningen te koop en zijn er recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldebroek. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 78
Woningen recent verkocht 60
Gemiddelde vraagprijs € 433.807
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Oldebroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldebroek is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldebroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oldebroek.

Woningen recent verkocht in Oldebroek

Er zijn recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldebroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldebroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldebroek. Een eengezinswoning in Oldebroek komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldebroek

In Oldebroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldebroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldebroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oldebroek
Binnenring: Nederland

Oldebroek waar ligt dat?

Woningen te koop Oldebroek

Wil je een huis kopen in Oldebroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldebroek . Er staan momenteel 78 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldebroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldebroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oldebroek. Zoek je huurwoning in Oldebroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oldebroek

Starterswoningen in Oldebroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oldebroek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldebroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oldebroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oldebroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldebroek is 3.441 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.052 euro).

Leeftijden Oldebroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldebroek vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Oldebroek

De gemeente Oldebroek telt 6 plaatsen.

't Loo Oldebroek Hattemerbroek Noordeinde Gld Oldebroek Oosterwolde Gld Wezep

Alle wijken van Oldebroek

Oldebroek bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.