logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oosterwolde Gld

Begrijp de huizenprijzen in Oosterwolde Gld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosterwolde Gld

Oosterwolde Gld is een plaats in de gemeente Oldebroek. Deze plaats telt volgens het CBS 24.264 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwolde Gld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 652.444 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 652.444
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Oosterwolde Gld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterwolde Gld is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterwolde Gld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterwolde Gld.

Woningen recent verkocht in Oosterwolde Gld

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwolde Gld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterwolde Gld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterwolde Gld. Een eengezinswoning in Oosterwolde Gld komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterwolde Gld

In Oosterwolde Gld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterwolde Gld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterwolde Gld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oosterwolde Gld

Starterswoningen in Oosterwolde Gld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterwolde Gld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterwolde Gld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosterwolde Gld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosterwolde Gld

Wil je een huis kopen in Oosterwolde Gld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterwolde Gld . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterwolde Gld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterwolde Gld.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterwolde Gld. Zoek je huurwoning in Oosterwolde Gld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterwolde Gld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterwolde Gld is 3.782 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.757 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosterwolde Gld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterwolde Gld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oosterwolde Gld

Oosterwolde Gld bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.