De Huizenmarkt in Oosterwolde Gld (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosterwolde Gld

Woningmarkt Oosterwolde Gld

Oosterwolde Gld is een plaats in de gemeente Oldebroek. Deze plaats telt volgens het CBS 23.505 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwolde Gld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 561.084 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 561.084
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Oosterwolde Gld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterwolde Gld is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterwolde Gld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterwolde Gld.

Woningen recent verkocht in Oosterwolde Gld

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwolde Gld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterwolde Gld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterwolde Gld. Een eengezinswoning in Oosterwolde Gld komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterwolde Gld

In Oosterwolde Gld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterwolde Gld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterwolde Gld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterwolde Gld
Binnenring: Nederland

Oosterwolde Gld waar ligt dat?

Woningen te koop Oosterwolde Gld

Wil je een huis kopen in Oosterwolde Gld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterwolde Gld . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterwolde Gld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterwolde Gld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosterwolde Gld. Zoek je huurwoning in Oosterwolde Gld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosterwolde Gld

Starterswoningen in Oosterwolde Gld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterwolde Gld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterwolde Gld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterwolde Gld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterwolde Gld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterwolde Gld is 3.757 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.891 euro).

Leeftijden Oosterwolde Gld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterwolde Gld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oosterwolde Gld

Oosterwolde Gld bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.