Huizenprijzen en de huizenmarkt in Noordeinde Gld

Begrijp de huizenprijzen in Noordeinde Gld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noordeinde Gld

Noordeinde Gld is een plaats in de gemeente Oldebroek. Deze plaats telt volgens het CBS 23.505 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordeinde Gld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 438.340 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 438.340
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Noordeinde Gld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordeinde Gld is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordeinde Gld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noordeinde Gld

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordeinde Gld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordeinde Gld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordeinde Gld. Een eengezinswoning in Noordeinde Gld komt het meest (89%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordeinde Gld

In Noordeinde Gld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordeinde Gld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordeinde Gld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Noordeinde Gld

Starterswoningen in Noordeinde Gld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Noordeinde Gld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordeinde Gld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noordeinde Gld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noordeinde Gld

Wil je een huis kopen in Noordeinde Gld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordeinde Gld . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordeinde Gld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordeinde Gld.

Bekijk alle koopwoningen in Noordeinde Gld. Zoek je huurwoning in Noordeinde Gld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noordeinde Gld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordeinde Gld is 4.047 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.492 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noordeinde Gld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordeinde Gld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Noordeinde Gld

Noordeinde Gld bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.