Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oldebroek

Begrijp de huizenprijzen in Oldebroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oldebroek

Oldebroek is een plaats in de gemeente Oldebroek. Deze plaats telt volgens het CBS 23.505 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldebroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 495.779 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 495.779
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Oldebroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldebroek is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldebroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oldebroek.

Woningen recent verkocht in Oldebroek

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldebroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldebroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldebroek. Een eengezinswoning in Oldebroek komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldebroek

In Oldebroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldebroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldebroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oldebroek

Starterswoningen in Oldebroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oldebroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldebroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oldebroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oldebroek

Wil je een huis kopen in Oldebroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldebroek . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldebroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldebroek.

Bekijk alle koopwoningen in Oldebroek. Zoek je huurwoning in Oldebroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oldebroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldebroek is 3.833 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.516 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oldebroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldebroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oldebroek

Oldebroek bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.