't Loo Oldebroek in de gemeente Oldebroek

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in 't Loo Oldebroek

Een eerste blik op 't Loo Oldebroek

't Loo Oldebroek is een plaats in de gemeente Oldebroek. Deze plaats telt volgens het CBS 23.505 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in 't Loo Oldebroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 508.339 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 508.339
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in 't Loo Oldebroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 't Loo Oldebroek is 34 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in 't Loo Oldebroek kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 't Loo Oldebroek

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Loo Oldebroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 't Loo Oldebroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 't Loo Oldebroek. Een eengezinswoning in 't Loo Oldebroek komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling 't Loo Oldebroek

In 't Loo Oldebroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat 't Loo Oldebroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van 't Loo Oldebroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 't Loo Oldebroek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in 't Loo Oldebroek

Wil je een huis kopen in 't Loo Oldebroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 't Loo Oldebroek . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 't Loo Oldebroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 't Loo Oldebroek.

Zoek je huurwoning in 't Loo Oldebroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in 't Loo Oldebroek.

Huizenprijzen in 't Loo Oldebroek

Starterswoningen in 't Loo Oldebroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 't Loo Oldebroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 't Loo Oldebroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 't Loo Oldebroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 't Loo Oldebroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 't Loo Oldebroek is 3.088 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.789 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in 't Loo Oldebroek is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden 't Loo Oldebroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 't Loo Oldebroek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van 't Loo Oldebroek

't Loo Oldebroek bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen