Nieuwolda

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nieuwolda

Een eerste blik op Nieuwolda

Nieuwolda is een buurt in de gemeente Oldambt. Deze buurt telt volgens het CBS 1.385 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Nieuwolda. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 187.783 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 187.783
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Nieuwolda

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwolda is 74 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwolda kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwolda

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwolda. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwolda.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwolda. Een eengezinswoning in Nieuwolda komt het meest (80%) voor. Daarna komt een herenhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwolda

In Nieuwolda wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nieuwolda

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nieuwolda (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwolda
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuwolda

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuwolda vergeleken met de Oldambt en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Nieuwolda

Wil je een huis kopen in Nieuwolda? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwolda . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwolda alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwolda.

Zoek je huurwoning in Nieuwolda? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nieuwolda.

Huizenprijzen in Nieuwolda

Starterswoningen in Nieuwolda zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwolda zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwolda zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwolda? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwolda

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwolda is 1.386 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.253 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Nieuwolda is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Nieuwolda

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwolda vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nieuwolda

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nieuwolda. De buurt zelf valt binnen de wijk Nieuwolda in de gemeente Oldambt.

Nieuwolda Oosteind Verspreide huizen Nieuwolda

Alle straten van Nieuwolda

Nieuwolda bestaat uit 29 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen