Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ospel

Begrijp de huizenprijzen in Ospel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ospel

Ospel is een plaats in de gemeente Nederweert. Deze plaats telt volgens het CBS 17.030 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ospel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 480.610 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 480.610
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Ospel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ospel is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ospel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ospel

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ospel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ospel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ospel. Een eengezinswoning in Ospel komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ospel

In Ospel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ospel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ospel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ospel

Starterswoningen in Ospel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ospel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ospel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ospel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ospel

Wil je een huis kopen in Ospel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ospel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Ospel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ospel.

Bekijk alle koopwoningen in Ospel. Zoek je huurwoning in Ospel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ospel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ospel is 2.861 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.481 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ospel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ospel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ospel

Ospel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.