Huizenmarkt Mook in Mook (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Mook

Woningmarkt Mook

Mook is een buurt in de wijk Mook en plaats Mook binnen de gemeente Mook en Middelaar. Deze buurt telt volgens het CBS 6.605 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mook. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 458.652 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 458.652
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Mook

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mook is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mook moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mook.

Woningen recent verkocht in Mook

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mook. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mook.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mook. Een eengezinswoning in Mook komt het meest (53%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mook

In Mook wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mook

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mook (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mook
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Mook

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Mook vergeleken met de Mook en Middelaar en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Mook waar ligt dat?

Woningen te koop Mook

Wil je een huis kopen in Mook? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mook . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mook alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mook.

Bekijk hier alle koopwoningen in Mook. Zoek je huurwoning in Mook? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Mook

Starterswoningen in Mook zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mook zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mook zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mook? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mook

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mook is 3.355 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.223 euro).

Leeftijden Mook

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mook vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Mook

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Mook. De buurt zelf valt binnen de wijk Mook in de gemeente Mook en Middelaar.

Molenhoek Mook Verspreide huizen Bisselt

Alle straten van Mook

Mook bestaat uit 50 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.