Huizenmarkt Slochteren in Slochteren (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Slochteren

Woningmarkt Slochteren

Slochteren is een buurt in de wijk Slochteren en plaats Slochteren binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 2.185 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slochteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 350.806 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 350.806
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Slochteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slochteren is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slochteren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Slochteren

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slochteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slochteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slochteren. Een eengezinswoning in Slochteren komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slochteren

In Slochteren wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Slochteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Slochteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Slochteren
Binnenring: Nederland

Slochteren waar ligt dat?

Woningen te koop Slochteren

Wil je een huis kopen in Slochteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slochteren . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slochteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slochteren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Slochteren. Zoek je huurwoning in Slochteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Slochteren

Starterswoningen in Slochteren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Slochteren zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slochteren zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Slochteren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Slochteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slochteren is 2.210 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.256 euro).

Leeftijden Slochteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slochteren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Slochteren

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Slochteren. De buurt zelf valt binnen de wijk Slochteren in de gemeente Midden-Groningen.

Slochteren Slochteren Natuurgebied Slochteren Buitengebied

Alle straten van Slochteren

Slochteren bestaat uit 41 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.