Huizenmarkt Slochteren Natuurgebied in Woudbloem (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Slochteren Natuurgebied

Woningmarkt Slochteren Natuurgebied

Slochteren Natuurgebied is een buurt in de wijk Slochteren en plaats Woudbloem binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 2.185 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slochteren Natuurgebied.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Slochteren Natuurgebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slochteren Natuurgebied is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Slochteren Natuurgebied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slochteren Natuurgebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slochteren Natuurgebied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Slochteren Natuurgebied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slochteren Natuurgebied. Een eengezinswoning in Slochteren Natuurgebied komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slochteren Natuurgebied

In Slochteren Natuurgebied wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Slochteren Natuurgebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Slochteren Natuurgebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Slochteren Natuurgebied
Binnenring: Nederland

Slochteren Natuurgebied waar ligt dat?

Woningen te koop Slochteren Natuurgebied

Wil je een huis kopen in Slochteren Natuurgebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slochteren Natuurgebied . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slochteren Natuurgebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slochteren Natuurgebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Slochteren Natuurgebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Slochteren Natuurgebied. Zoek je huurwoning in Slochteren Natuurgebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Slochteren Natuurgebied

Starterswoningen in Slochteren Natuurgebied zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Slochteren Natuurgebied zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slochteren Natuurgebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Slochteren Natuurgebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Slochteren Natuurgebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slochteren Natuurgebied is 2.539 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.561 euro).

Leeftijden Slochteren Natuurgebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slochteren Natuurgebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Slochteren Natuurgebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Slochteren Natuurgebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Slochteren in de gemeente Midden-Groningen.

Slochteren Slochteren Natuurgebied Slochteren Buitengebied

Alle straten van Slochteren Natuurgebied

Slochteren Natuurgebied bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.