Huizenmarkt Slochteren Buitengebied in Slochteren (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Slochteren Buitengebied

Woningmarkt Slochteren Buitengebied

Slochteren Buitengebied is een buurt in de wijk Slochteren en plaats Slochteren binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 2.185 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slochteren Buitengebied.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Slochteren Buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slochteren Buitengebied is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Slochteren Buitengebied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slochteren Buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slochteren Buitengebied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Slochteren Buitengebied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slochteren Buitengebied. Een eengezinswoning in Slochteren Buitengebied komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Slochteren Buitengebied

In Slochteren Buitengebied wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Slochteren Buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Slochteren Buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Slochteren Buitengebied
Binnenring: Nederland

Slochteren Buitengebied waar ligt dat?

Woningen te koop Slochteren Buitengebied

Wil je een huis kopen in Slochteren Buitengebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slochteren Buitengebied . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slochteren Buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slochteren Buitengebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Slochteren Buitengebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Slochteren Buitengebied. Zoek je huurwoning in Slochteren Buitengebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Slochteren Buitengebied

Starterswoningen in Slochteren Buitengebied zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Slochteren Buitengebied zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slochteren Buitengebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Slochteren Buitengebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Slochteren Buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slochteren Buitengebied is 3.185 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (3.185 euro).

Leeftijden Slochteren Buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slochteren Buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Slochteren Buitengebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Slochteren Buitengebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Slochteren in de gemeente Midden-Groningen.

Slochteren Slochteren Natuurgebied Slochteren Buitengebied

Alle straten van Slochteren Buitengebied

Slochteren Buitengebied bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Stootshornweg