Huizenmarkt Kiel-Windeweer Buitengebied in Kiel-Windeweer (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kiel-Windeweer Buitengebied

Woningmarkt Kiel-Windeweer Buitengebied

Kiel-Windeweer Buitengebied is een buurt in de wijk Kiel-Windeweer en plaats Kiel-Windeweer binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 865 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kiel-Windeweer Buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 225.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 225.000
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Kiel-Windeweer Buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kiel-Windeweer Buitengebied is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kiel-Windeweer Buitengebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kiel-Windeweer Buitengebied.

Woningen recent verkocht in Kiel-Windeweer Buitengebied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kiel-Windeweer Buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kiel-Windeweer Buitengebied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kiel-Windeweer Buitengebied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kiel-Windeweer Buitengebied. Een eengezinswoning in Kiel-Windeweer Buitengebied komt het meest (75%) voor. Daarna komt een herenhuis met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kiel-Windeweer Buitengebied

In Kiel-Windeweer Buitengebied wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kiel-Windeweer Buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kiel-Windeweer Buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kiel-Windeweer Buitengebied
Binnenring: Nederland

Kiel-Windeweer Buitengebied waar ligt dat?

Woningen te koop Kiel-Windeweer Buitengebied

Wil je een huis kopen in Kiel-Windeweer Buitengebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kiel-Windeweer Buitengebied . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kiel-Windeweer Buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kiel-Windeweer Buitengebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kiel-Windeweer Buitengebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kiel-Windeweer Buitengebied. Zoek je huurwoning in Kiel-Windeweer Buitengebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kiel-Windeweer Buitengebied

Starterswoningen in Kiel-Windeweer Buitengebied zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kiel-Windeweer Buitengebied zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kiel-Windeweer Buitengebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kiel-Windeweer Buitengebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kiel-Windeweer Buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kiel-Windeweer Buitengebied is 2.162 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.643 euro).

Leeftijden Kiel-Windeweer Buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kiel-Windeweer Buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kiel-Windeweer Buitengebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kiel-Windeweer Buitengebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Kiel-Windeweer in de gemeente Midden-Groningen.

Kiel-Windeweer Kiel-Windeweer Buitengebied

Alle straten van Kiel-Windeweer Buitengebied

Kiel-Windeweer Buitengebied bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.