Huizenmarkt Vlinderbuurt in Meppel (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vlinderbuurt

Woningmarkt Vlinderbuurt

Vlinderbuurt is een buurt in de wijk Oosterboer en plaats Meppel binnen de gemeente Meppel. Deze buurt telt volgens het CBS 7.335 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlinderbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 404.482 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 404.482
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Vlinderbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vlinderbuurt is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vlinderbuurt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vlinderbuurt

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlinderbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vlinderbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vlinderbuurt. Een eengezinswoning in Vlinderbuurt komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vlinderbuurt

In Vlinderbuurt wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vlinderbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vlinderbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vlinderbuurt
Binnenring: Nederland

Vlinderbuurt waar ligt dat?

Woningen te koop Vlinderbuurt

Wil je een huis kopen in Vlinderbuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vlinderbuurt . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vlinderbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vlinderbuurt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vlinderbuurt. Zoek je huurwoning in Vlinderbuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vlinderbuurt

Starterswoningen in Vlinderbuurt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vlinderbuurt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vlinderbuurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vlinderbuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vlinderbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vlinderbuurt is 3.488 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.962 euro).

Leeftijden Vlinderbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vlinderbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vlinderbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vlinderbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Oosterboer in de gemeente Meppel.

Veldenbuurt Vlinderbuurt Vogelbuurt Verzetsbuurt

Alle straten van Vlinderbuurt

Vlinderbuurt bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.