Huizenmarkt Hesselingen in Meppel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hesselingen

Woningmarkt Hesselingen

Hesselingen is een buurt in de wijk Koedijkslanden en plaats Meppel binnen de gemeente Meppel. Deze buurt telt volgens het CBS 6.300 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hesselingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 290.991 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 290.991
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Hesselingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hesselingen is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hesselingen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hesselingen.

Woningen recent verkocht in Hesselingen

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hesselingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hesselingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hesselingen. Een eengezinswoning in Hesselingen komt het meest (80%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hesselingen

In Hesselingen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hesselingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hesselingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hesselingen
Binnenring: Nederland

Hesselingen waar ligt dat?

Woningen te koop Hesselingen

Wil je een huis kopen in Hesselingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hesselingen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hesselingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hesselingen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hesselingen. Zoek je huurwoning in Hesselingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hesselingen

Starterswoningen in Hesselingen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hesselingen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hesselingen zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hesselingen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hesselingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hesselingen is 2.550 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.283 euro).

Leeftijden Hesselingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hesselingen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hesselingen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hesselingen. De buurt zelf valt binnen de wijk Koedijkslanden in de gemeente Meppel.

Hesselingen Koeberg Reestlanden Schildersbuurt

Alle straten van Hesselingen

Hesselingen bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.