Huizenmarkt Reestlanden in Meppel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Reestlanden

Woningmarkt Reestlanden

Reestlanden is een buurt in de wijk Koedijkslanden en plaats Meppel binnen de gemeente Meppel. Deze buurt telt volgens het CBS 6.300 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reestlanden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 446.300 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 446.300
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Reestlanden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Reestlanden is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Reestlanden kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Reestlanden

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reestlanden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Reestlanden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Reestlanden. Een portiekflat in Reestlanden komt het meest (73%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Reestlanden

In Reestlanden wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Reestlanden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Reestlanden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Reestlanden
Binnenring: Nederland

Reestlanden waar ligt dat?

Woningen te koop Reestlanden

Wil je een huis kopen in Reestlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Reestlanden . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Reestlanden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Reestlanden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Reestlanden. Zoek je huurwoning in Reestlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Reestlanden

Starterswoningen in Reestlanden zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Reestlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Reestlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Reestlanden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Reestlanden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Reestlanden is 3.459 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.074 euro).

Leeftijden Reestlanden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Reestlanden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Reestlanden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Reestlanden. De buurt zelf valt binnen de wijk Koedijkslanden in de gemeente Meppel.

Hesselingen Koeberg Reestlanden Schildersbuurt

Alle straten van Reestlanden

Reestlanden bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.