Huizenprijzen en de huizenmarkt Overige verspreide huizen in Schaijk

Begrijp de huizenprijzen in Overige verspreide huizen Landerd met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Overige verspreide huizen Landerd

Overige verspreide huizen is een buurt in de wijk Schaijk en plaats Schaijk binnen de gemeente Landerd. Deze buurt telt volgens het CBS 6.980 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overige verspreide huizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 550.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 550.000
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Overige verspreide huizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Overige verspreide huizen is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Overige verspreide huizen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overige verspreide huizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Overige verspreide huizen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Overige verspreide huizen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Overige verspreide huizen

In Overige verspreide huizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Overige verspreide huizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Overige verspreide huizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Overige verspreide huizen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Overige verspreide huizen vergeleken met de Landerd en Nederland.

Woningen te koop Overige verspreide huizen Landerd

Wil je een huis kopen in Overige verspreide huizen Landerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Overige verspreide huizen Landerd . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Overige verspreide huizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Overige verspreide huizen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Overige verspreide huizen Landerd.

Bekijk alle koopwoningen in Overige verspreide huizen Landerd. Zoek je huurwoning in Overige verspreide huizen Landerd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Overige verspreide huizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Overige verspreide huizen is 3.503 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.971 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Overige verspreide huizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Overige verspreide huizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Overige verspreide huizen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Overige verspreide huizen. De buurt zelf valt binnen de wijk Schaijk in de gemeente Landerd.

Schaijk Verspreide huizen Schaijkse Heide Verspreide huizen Mun Overige verspreide huizen