logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Schaijkse Heide in Schaijk

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Schaijkse Heide Landerd met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Schaijkse Heide Landerd

Verspreide huizen Schaijkse Heide is een buurt in de wijk Schaijk en plaats Schaijk binnen de gemeente Landerd. Deze buurt telt volgens het CBS 6.980 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Schaijkse Heide. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 788.345 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 788.345
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Schaijkse Heide

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Schaijkse Heide is 74 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Schaijkse Heide kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Schaijkse Heide

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Schaijkse Heide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Schaijkse Heide.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Schaijkse Heide. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Schaijkse Heide

In Verspreide huizen Schaijkse Heide wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Schaijkse Heide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Schaijkse Heide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Schaijkse Heide

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Schaijkse Heide vergeleken met de Landerd en Nederland.

Woningen te koop Verspreide huizen Schaijkse Heide Landerd

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Schaijkse Heide Landerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Schaijkse Heide Landerd . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Schaijkse Heide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Schaijkse Heide.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Schaijkse Heide Landerd.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Schaijkse Heide Landerd. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Schaijkse Heide Landerd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Schaijkse Heide

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Schaijkse Heide is 5.067 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.605 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Schaijkse Heide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Schaijkse Heide vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Schaijkse Heide

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Schaijkse Heide. De buurt zelf valt binnen de wijk Schaijk in de gemeente Landerd.

Schaijk Verspreide huizen Schaijkse Heide Verspreide huizen Mun Overige verspreide huizen