Huizenprijzen en de huizenmarkt Schaijk in Schaijk

Begrijp de huizenprijzen in Schaijk Landerd met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schaijk Landerd

Schaijk is een buurt in de wijk Schaijk en plaats Schaijk binnen de gemeente Landerd. Deze buurt telt volgens het CBS 6.980 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schaijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 561.005 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 561.005
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Schaijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schaijk is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schaijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schaijk.

Woningen recent verkocht in Schaijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schaijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schaijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schaijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Schaijk

In Schaijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schaijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schaijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Schaijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schaijk vergeleken met de Landerd en Nederland.

Woningen te koop Schaijk Landerd

Wil je een huis kopen in Schaijk Landerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schaijk Landerd . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schaijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schaijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schaijk Landerd.

Bekijk alle koopwoningen in Schaijk Landerd. Zoek je huurwoning in Schaijk Landerd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schaijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schaijk is 3.461 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.190 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schaijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schaijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schaijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schaijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Schaijk in de gemeente Landerd.

Schaijk Verspreide huizen Schaijkse Heide Verspreide huizen Mun Overige verspreide huizen