logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Mun in Schaijk

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Mun Landerd met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Mun Landerd

Verspreide huizen Mun is een buurt in de wijk Schaijk en plaats Schaijk binnen de gemeente Landerd. Deze buurt telt volgens het CBS 6.980 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Mun. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 744.937 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 744.937
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Mun

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Mun is 99 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Mun kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Mun

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Mun. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Mun.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Mun. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Mun

In Verspreide huizen Mun wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Mun

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Mun (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Mun

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Mun vergeleken met de Landerd en Nederland.

Woningen te koop Verspreide huizen Mun Landerd

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Mun Landerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Mun Landerd . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Mun alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Mun.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Mun Landerd.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Mun Landerd. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Mun Landerd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Mun

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Mun is 3.988 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.137 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Mun

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Mun vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Mun

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Mun. De buurt zelf valt binnen de wijk Schaijk in de gemeente Landerd.

Schaijk Verspreide huizen Schaijkse Heide Verspreide huizen Mun Overige verspreide huizen