Huizenprijzen en de huizenmarkt Overdinkel kern in Overdinkel

Begrijp de huizenprijzen in Overdinkel kern Losser met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Overdinkel kern Losser

Overdinkel kern is een buurt in de wijk Overdinkel en plaats Overdinkel binnen de gemeente Losser. Deze buurt telt volgens het CBS 4.105 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overdinkel kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 326.792 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 326.792
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Overdinkel kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Overdinkel kern is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Overdinkel kern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Overdinkel kern.

Woningen recent verkocht in Overdinkel kern

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overdinkel kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Overdinkel kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Overdinkel kern. Een eengezinswoning in Overdinkel kern komt het meest (87%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Overdinkel kern

In Overdinkel kern wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Overdinkel kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Overdinkel kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Overdinkel kern

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Overdinkel kern vergeleken met de Losser en Nederland.

Huizenprijzen in Overdinkel kern Losser

Starterswoningen in Overdinkel kern Losser zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Overdinkel kern Losser zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Overdinkel kern Losser zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Overdinkel kern Losser? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Overdinkel kern Losser

Wil je een huis kopen in Overdinkel kern Losser? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Overdinkel kern Losser . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Overdinkel kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Overdinkel kern.

Bekijk alle koopwoningen in Overdinkel kern Losser. Zoek je huurwoning in Overdinkel kern Losser? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Overdinkel kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Overdinkel kern is 2.632 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.343 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Overdinkel kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Overdinkel kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Overdinkel kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Overdinkel kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Overdinkel in de gemeente Losser.

Overdinkel kern Verspreide huizen Overdinkel

Alle straten van Overdinkel kern

Overdinkel kern bestaat uit 35 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.