Alle woningmarktinfo Verspreide huizen Overdinkel

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen Overdinkel

Een eerste blik op Verspreide huizen Overdinkel

Verspreide huizen Overdinkel is een buurt in de gemeente Losser. Deze buurt telt volgens het CBS 4.105 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Overdinkel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 661.441 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 661.441
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Overdinkel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Overdinkel is 83 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Overdinkel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Overdinkel

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Overdinkel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Overdinkel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Overdinkel. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Overdinkel komt het meest (68%) voor. Daarna komt een landhuis met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Overdinkel

In Verspreide huizen Overdinkel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreide huizen Overdinkel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreide huizen Overdinkel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Overdinkel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Overdinkel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Overdinkel vergeleken met de Losser en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Verspreide huizen Overdinkel

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Overdinkel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Overdinkel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Overdinkel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Overdinkel.

Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Overdinkel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Verspreide huizen Overdinkel.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Overdinkel

Starterswoningen in Verspreide huizen Overdinkel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Overdinkel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Overdinkel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Overdinkel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Overdinkel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Overdinkel is 4.192 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.671 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Overdinkel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Overdinkel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Overdinkel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Overdinkel. De buurt zelf valt binnen de wijk Overdinkel in de gemeente Losser.

Overdinkel kern Verspreide huizen Overdinkel

Alle straten van Verspreide huizen Overdinkel

Verspreide huizen Overdinkel bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen