logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bos- en Gasthuisdistrict in Leiden

Begrijp de huizenprijzen in Bos- en Gasthuisdistrict Leiden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bos- en Gasthuisdistrict Leiden

Bos- en Gasthuisdistrict is een wijk in de plaats Leiden binnen de gemeente Leiden. Deze wijk telt volgens het CBS 20.315 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 108 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bos- en Gasthuisdistrict. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 470.458 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 108
Gemiddelde vraagprijs € 470.458
Percentage gezinnen met kinderen 21%

Verkoopduur woningen in Bos- en Gasthuisdistrict

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bos- en Gasthuisdistrict is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bos- en Gasthuisdistrict moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bos- en Gasthuisdistrict.

Woningen recent verkocht in Bos- en Gasthuisdistrict

Er zijn recent 108 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bos- en Gasthuisdistrict. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bos- en Gasthuisdistrict.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bos- en Gasthuisdistrict. Een portiekflat in Bos- en Gasthuisdistrict komt het meest (69%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bos- en Gasthuisdistrict

In Bos- en Gasthuisdistrict wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bos- en Gasthuisdistrict

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bos- en Gasthuisdistrict (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bos- en Gasthuisdistrict

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bos- en Gasthuisdistrict vergeleken met de Leiden en Nederland.

Huizenprijzen in Bos- en Gasthuisdistrict Leiden

Starterswoningen in Bos- en Gasthuisdistrict Leiden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bos- en Gasthuisdistrict Leiden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bos- en Gasthuisdistrict Leiden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bos- en Gasthuisdistrict Leiden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bos- en Gasthuisdistrict Leiden

Wil je een huis kopen in Bos- en Gasthuisdistrict Leiden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bos- en Gasthuisdistrict Leiden . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bos- en Gasthuisdistrict alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bos- en Gasthuisdistrict.

Bekijk alle koopwoningen in Bos- en Gasthuisdistrict Leiden. Zoek je huurwoning in Bos- en Gasthuisdistrict Leiden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bos- en Gasthuisdistrict

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bos- en Gasthuisdistrict is 4.619 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.240 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bos- en Gasthuisdistrict

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bos- en Gasthuisdistrict vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bos- en Gasthuisdistrict

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bos- en Gasthuisdistrict? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bos- en Gasthuisdistrict

Vreewijk Haagweg-Noord Gasthuiswijk Fortuinwijk-Noord Boshuizen Oostvliet Haagweg-Zuid Fortuinwijk-Zuid