Huizenprijzen en de huizenmarkt Friens in Friens

Begrijp de huizenprijzen in Friens Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Friens Leeuwarden

Friens is een buurt in de wijk Grou e.o. en plaats Friens binnen de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 8.400 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Friens.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Friens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Friens is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Friens

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Friens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Friens.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Friens. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Friens. Een eengezinswoning in Friens komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Friens

In Friens wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Friens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Friens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Friens Leeuwarden

Starterswoningen in Friens Leeuwarden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Friens Leeuwarden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Friens Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Friens Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Friens Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Friens Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Friens Leeuwarden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Friens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Friens.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Friens Leeuwarden.

Bekijk alle koopwoningen in Friens Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Friens Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Friens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Friens is 2.423 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Friens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Friens vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Friens

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Friens. De buurt zelf valt binnen de wijk Grou e.o. in de gemeente Leeuwarden.

Reduzum Buitengebied Reduzum Eagum Idaerd Friens Grou Buitengebied Grou Jirnsum Buitengebied Jirnsum

Alle straten van Friens

Friens bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.