Huizenprijzen en de huizenmarkt Idaerd in Idaerd

Begrijp de huizenprijzen in Idaerd Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Idaerd Leeuwarden

Idaerd is een buurt in de wijk Grou e.o. en plaats Idaerd binnen de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 8.400 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Idaerd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 391.433 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 391.433
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Idaerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Idaerd is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Idaerd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Idaerd

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Idaerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Idaerd.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Idaerd. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Idaerd. Een eengezinswoning in Idaerd komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Idaerd

In Idaerd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Idaerd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Idaerd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Idaerd Leeuwarden

Starterswoningen in Idaerd Leeuwarden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Idaerd Leeuwarden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Idaerd Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Idaerd Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Idaerd Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Idaerd Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Idaerd Leeuwarden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Idaerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Idaerd.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Idaerd Leeuwarden.

Bekijk alle koopwoningen in Idaerd Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Idaerd Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Idaerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Idaerd is 3.731 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.744 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Idaerd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Idaerd vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Idaerd

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Idaerd. De buurt zelf valt binnen de wijk Grou e.o. in de gemeente Leeuwarden.

Reduzum Buitengebied Reduzum Eagum Idaerd Friens Grou Buitengebied Grou Jirnsum Buitengebied Jirnsum

Alle straten van Idaerd

Idaerd bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.