Huizenprijzen en de huizenmarkt Reduzum in Reduzum

Begrijp de huizenprijzen in Reduzum Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Reduzum Leeuwarden

Reduzum is een buurt in de wijk Grou e.o. en plaats Reduzum binnen de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 8.400 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reduzum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 345.008 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 345.008
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Reduzum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Reduzum is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Reduzum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Reduzum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reduzum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Reduzum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Reduzum. Een eengezinswoning in Reduzum komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Reduzum

In Reduzum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Reduzum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Reduzum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Reduzum Leeuwarden

Starterswoningen in Reduzum Leeuwarden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Reduzum Leeuwarden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Reduzum Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Reduzum Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Reduzum Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Reduzum Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Reduzum Leeuwarden . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Reduzum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Reduzum.

Bekijk alle koopwoningen in Reduzum Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Reduzum Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Reduzum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Reduzum is 3.006 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.583 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Reduzum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Reduzum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Reduzum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Reduzum. De buurt zelf valt binnen de wijk Grou e.o. in de gemeente Leeuwarden.

Reduzum Buitengebied Reduzum Eagum Idaerd Friens Grou Buitengebied Grou Jirnsum Buitengebied Jirnsum

Alle straten van Reduzum

Reduzum bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.