Huizenprijzen en de huizenmarkt Vrijheidswijk-Oost in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in Vrijheidswijk-Oost Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vrijheidswijk-Oost Leeuwarden

Vrijheidswijk-Oost is een buurt in de wijk Vrijheidswijk en plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 3.440 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vrijheidswijk-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 305.206 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 305.206
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Vrijheidswijk-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vrijheidswijk-Oost is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vrijheidswijk-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vrijheidswijk-Oost.

Woningen recent verkocht in Vrijheidswijk-Oost

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vrijheidswijk-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vrijheidswijk-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vrijheidswijk-Oost. Een eengezinswoning in Vrijheidswijk-Oost komt het meest (93%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vrijheidswijk-Oost

In Vrijheidswijk-Oost wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vrijheidswijk-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vrijheidswijk-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vrijheidswijk-Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vrijheidswijk-Oost vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Huizenprijzen in Vrijheidswijk-Oost Leeuwarden

Starterswoningen in Vrijheidswijk-Oost Leeuwarden zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Vrijheidswijk-Oost Leeuwarden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vrijheidswijk-Oost Leeuwarden zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vrijheidswijk-Oost Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vrijheidswijk-Oost Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Vrijheidswijk-Oost Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vrijheidswijk-Oost Leeuwarden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vrijheidswijk-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vrijheidswijk-Oost.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Vrijheidswijk-Oost Leeuwarden.

Bekijk alle koopwoningen in Vrijheidswijk-Oost Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Vrijheidswijk-Oost Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vrijheidswijk-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vrijheidswijk-Oost is 2.018 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.233 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vrijheidswijk-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vrijheidswijk-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vrijheidswijk-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vrijheidswijk-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Vrijheidswijk in de gemeente Leeuwarden.

Vrijheidswijk-West Vrijheidswijk-Oost

Alle straten van Vrijheidswijk-Oost

Vrijheidswijk-Oost bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.