Huizenprijzen en de huizenmarkt Vrijheidswijk-West in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in Vrijheidswijk-West Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vrijheidswijk-West Leeuwarden

Vrijheidswijk-West is een buurt in de wijk Vrijheidswijk en plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 3.440 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vrijheidswijk-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 271.059 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 271.059
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Vrijheidswijk-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vrijheidswijk-West is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vrijheidswijk-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vrijheidswijk-West.

Woningen recent verkocht in Vrijheidswijk-West

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vrijheidswijk-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vrijheidswijk-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vrijheidswijk-West. Een portiekflat in Vrijheidswijk-West komt het meest (62%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 37% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vrijheidswijk-West

In Vrijheidswijk-West wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vrijheidswijk-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vrijheidswijk-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vrijheidswijk-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vrijheidswijk-West vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Huizenprijzen in Vrijheidswijk-West Leeuwarden

Starterswoningen in Vrijheidswijk-West Leeuwarden zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vrijheidswijk-West Leeuwarden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vrijheidswijk-West Leeuwarden zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vrijheidswijk-West Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vrijheidswijk-West Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Vrijheidswijk-West Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vrijheidswijk-West Leeuwarden . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Vrijheidswijk-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vrijheidswijk-West.

Bekijk alle koopwoningen in Vrijheidswijk-West Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Vrijheidswijk-West Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vrijheidswijk-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vrijheidswijk-West is 2.857 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.679 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vrijheidswijk-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vrijheidswijk-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vrijheidswijk-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vrijheidswijk-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Vrijheidswijk in de gemeente Leeuwarden.

Vrijheidswijk-West Vrijheidswijk-Oost

Alle straten van Vrijheidswijk-West

Vrijheidswijk-West bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.