Huizenmarkt Rijnsaterwoude in Leimuiden (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rijnsaterwoude

Woningmarkt Rijnsaterwoude

Rijnsaterwoude is een buurt in de wijk Rijnsaterwoude en plaats Leimuiden binnen de gemeente Kaag en Braassem. Deze buurt telt volgens het CBS 1.180 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijnsaterwoude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 785.761 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 785.761
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Rijnsaterwoude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijnsaterwoude is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijnsaterwoude moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijnsaterwoude.

Woningen recent verkocht in Rijnsaterwoude

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijnsaterwoude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijnsaterwoude.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijnsaterwoude. Een eengezinswoning in Rijnsaterwoude komt het meest (67%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijnsaterwoude

In Rijnsaterwoude wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijnsaterwoude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijnsaterwoude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rijnsaterwoude
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Rijnsaterwoude

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rijnsaterwoude vergeleken met de Kaag en Braassem en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Rijnsaterwoude waar ligt dat?

Woningen te koop Rijnsaterwoude

Wil je een huis kopen in Rijnsaterwoude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijnsaterwoude . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijnsaterwoude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijnsaterwoude.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rijnsaterwoude. Zoek je huurwoning in Rijnsaterwoude? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rijnsaterwoude

Starterswoningen in Rijnsaterwoude zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rijnsaterwoude zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijnsaterwoude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rijnsaterwoude? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rijnsaterwoude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijnsaterwoude is 3.878 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.342 euro).

Leeftijden Rijnsaterwoude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijnsaterwoude vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rijnsaterwoude

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rijnsaterwoude. De buurt zelf valt binnen de wijk Rijnsaterwoude in de gemeente Kaag en Braassem.

Rijnsaterwoude Verspreide huizen Rijnsaterwoude

Alle straten van Rijnsaterwoude

Rijnsaterwoude bestaat uit 20 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.