Huizenmarkt Woudsedijk-Zuid en omgeving in Rijnsaterwoude (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Woudsedijk-Zuid

Woningmarkt Woudsedijk-Zuid

Woudsedijk-Zuid is een straat in de plaats Rijnsaterwoude binnen de gemeente Kaag en Braassem . Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woudsedijk-Zuid in Rijnsaterwoude. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 785.761
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Woudsedijk-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Woudsedijk-Zuid is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Woudsedijk-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Woudsedijk-Zuid.

Woningen recent verkocht in Woudsedijk-Zuid

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woudsedijk-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Woudsedijk-Zuid.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Woudsedijk-Zuid. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Woudsedijk-Zuid. Een villa in Woudsedijk-Zuid komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Woudsedijk-Zuid

In Woudsedijk-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Woudsedijk-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Woudsedijk-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Woudsedijk-Zuid
Binnenring: Nederland

Woudsedijk-Zuid waar ligt dat?

Woningen te koop Woudsedijk-Zuid

Wil je een huis kopen in Woudsedijk-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Woudsedijk-Zuid . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Woudsedijk-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Woudsedijk-Zuid.

Bekijk hier alle koopwoningen in Woudsedijk-Zuid. Zoek je huurwoning in Woudsedijk-Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Woudsedijk-Zuid

Starterswoningen in Woudsedijk-Zuid zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Woudsedijk-Zuid zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Woudsedijk-Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Woudsedijk-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Woudsedijk-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Woudsedijk-Zuid is 3.878 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.342 euro).

Leeftijden Woudsedijk-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Woudsedijk-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Woudsedijk-Zuid in Rijnsaterwoude

Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Woudsedijk-Zuid te Rijnsaterwoude.

Adres Postcode Status
Woudsedijk-Zuid 14 2465 AS Te koop
Woudsedijk-Zuid 4 2465 AS Niet beschikbaar
Woudsedijk-Zuid 6 2465 AS Niet beschikbaar
Woudsedijk-Zuid 8 2465 AS Niet beschikbaar
Woudsedijk-Zuid 10 2465 AS Niet beschikbaar
Woudsedijk-Zuid 12 2465 AS Niet beschikbaar