Huizenmarkt Bedrijfsterreinen in Maasdam (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bedrijfsterreinen

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Bedrijfsterreinen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedrijfsterreinen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bedrijfsterreinen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bedrijfsterreinen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Bedrijfsterreinen

In Bedrijfsterreinen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bedrijfsterreinen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bedrijfsterreinen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bedrijfsterreinen
Binnenring: Nederland

Bedrijfsterreinen waar ligt dat?

Woningen te koop Bedrijfsterreinen

Wil je een huis kopen in Bedrijfsterreinen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bedrijfsterreinen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bedrijfsterreinen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bedrijfsterreinen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bedrijfsterreinen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bedrijfsterreinen. Zoek je huurwoning in Bedrijfsterreinen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Bedrijfsterreinen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bedrijfsterreinen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bedrijfsterreinen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bedrijfsterreinen. De buurt zelf valt binnen de wijk Maasdam in de gemeente Hoeksche Waard.

Maasdam Cillaarshoek (gedeeltelijk) Sint Anthoniepolder Maasdam nieuwbouw Bungalow plan Bedrijfsterreinen Verspreide huizen Maasdam