Huizenmarkt Verspreide huizen Maasdam in Puttershoek (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Maasdam

Woningmarkt Verspreide huizen Maasdam

Verspreide huizen Maasdam is een buurt in de wijk Maasdam en plaats Puttershoek binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 3.275 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Maasdam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 412.123 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 412.123
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Maasdam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Maasdam is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Maasdam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Maasdam

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Maasdam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Maasdam.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Maasdam. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Maasdam

In Verspreide huizen Maasdam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Maasdam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Maasdam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Maasdam
Binnenring: Nederland

Verspreide huizen Maasdam waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Maasdam

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Maasdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Maasdam . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Maasdam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Maasdam.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Maasdam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Maasdam. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Maasdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Maasdam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Maasdam is 3.117 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.919 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Maasdam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Maasdam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Maasdam

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Maasdam. De buurt zelf valt binnen de wijk Maasdam in de gemeente Hoeksche Waard.

Maasdam Cillaarshoek (gedeeltelijk) Sint Anthoniepolder Maasdam nieuwbouw Bungalow plan Bedrijfsterreinen Verspreide huizen Maasdam