Huizenmarkt Bungalow plan in Maasdam (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bungalow plan

Woningmarkt Bungalow plan

Bungalow plan is een buurt in de wijk Maasdam en plaats Maasdam binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 3.275 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bungalow plan. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 929.466 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 929.466
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Bungalow plan

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bungalow plan is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bungalow plan moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bungalow plan.

Woningen recent verkocht in Bungalow plan

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bungalow plan. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bungalow plan.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bungalow plan. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Bungalow plan

In Bungalow plan wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bungalow plan

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bungalow plan (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bungalow plan
Binnenring: Nederland

Bungalow plan waar ligt dat?

Woningen te koop Bungalow plan

Wil je een huis kopen in Bungalow plan? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bungalow plan . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bungalow plan alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bungalow plan.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bungalow plan.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bungalow plan. Zoek je huurwoning in Bungalow plan? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bungalow plan

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bungalow plan is 3.656 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.783 euro).

Leeftijden Bungalow plan

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bungalow plan vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bungalow plan

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bungalow plan. De buurt zelf valt binnen de wijk Maasdam in de gemeente Hoeksche Waard.

Maasdam Cillaarshoek (gedeeltelijk) Sint Anthoniepolder Maasdam nieuwbouw Bungalow plan Bedrijfsterreinen Verspreide huizen Maasdam