Huizenmarkt Sint Anthoniepolder in Maasdam (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sint Anthoniepolder

Woningmarkt Sint Anthoniepolder

Sint Anthoniepolder is een buurt in de wijk Maasdam en plaats Maasdam binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 3.275 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Anthoniepolder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 650.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 650.000
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Sint Anthoniepolder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Anthoniepolder is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Anthoniepolder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint Anthoniepolder.

Woningen recent verkocht in Sint Anthoniepolder

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Anthoniepolder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Anthoniepolder.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Sint Anthoniepolder. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Sint Anthoniepolder

In Sint Anthoniepolder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Anthoniepolder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Anthoniepolder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint Anthoniepolder
Binnenring: Nederland

Sint Anthoniepolder waar ligt dat?

Woningen te koop Sint Anthoniepolder

Wil je een huis kopen in Sint Anthoniepolder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Anthoniepolder . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Anthoniepolder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Anthoniepolder.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Sint Anthoniepolder.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint Anthoniepolder. Zoek je huurwoning in Sint Anthoniepolder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint Anthoniepolder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Anthoniepolder is 3.950 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.963 euro).

Leeftijden Sint Anthoniepolder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Anthoniepolder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Sint Anthoniepolder

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Sint Anthoniepolder. De buurt zelf valt binnen de wijk Maasdam in de gemeente Hoeksche Waard.

Maasdam Cillaarshoek (gedeeltelijk) Sint Anthoniepolder Maasdam nieuwbouw Bungalow plan Bedrijfsterreinen Verspreide huizen Maasdam