Alle woningmarktinfo 't Wilbert

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in 't Wilbert

Een eerste blik op 't Wilbert

't Wilbert is een buurt in de gemeente Hengelo. Deze buurt telt volgens het CBS 10.115 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Wilbert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 285.586 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 285.586
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in 't Wilbert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 't Wilbert is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 't Wilbert moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 't Wilbert.

Woningen recent verkocht in 't Wilbert

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Wilbert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 't Wilbert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 't Wilbert. Een eengezinswoning in 't Wilbert komt het meest (87%) voor. Daarna komt een herenhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling 't Wilbert

In 't Wilbert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat 't Wilbert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van 't Wilbert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 't Wilbert
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers 't Wilbert

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 't Wilbert vergeleken met de Hengelo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in 't Wilbert

Wil je een huis kopen in 't Wilbert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 't Wilbert . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 't Wilbert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 't Wilbert.

Zoek je huurwoning in 't Wilbert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in 't Wilbert.

Huizenprijzen in 't Wilbert

Starterswoningen in 't Wilbert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 't Wilbert zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 't Wilbert zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 't Wilbert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 't Wilbert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 't Wilbert is 2.631 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.368 euro).

Leeftijden 't Wilbert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 't Wilbert vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom 't Wilbert

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom 't Wilbert. De buurt zelf valt binnen de wijk Hengelose Es in de gemeente Hengelo.

Hengelose Es-Noord Tichelwerk 't Wilbert Bedrijventerrein Timmersveld

Alle straten van 't Wilbert

't Wilbert bestaat uit 28 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen