Alle woningmarktinfo Hengelose Es-Noord

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hengelose Es-Noord

Een eerste blik op Hengelose Es-Noord

Hengelose Es-Noord is een buurt in de gemeente Hengelo. Deze buurt telt volgens het CBS 10.115 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hengelose Es-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 324.165 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 324.165
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Hengelose Es-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hengelose Es-Noord is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hengelose Es-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hengelose Es-Noord.

Woningen recent verkocht in Hengelose Es-Noord

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hengelose Es-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hengelose Es-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hengelose Es-Noord. Een eengezinswoning in Hengelose Es-Noord komt het meest (81%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hengelose Es-Noord

In Hengelose Es-Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hengelose Es-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hengelose Es-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hengelose Es-Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hengelose Es-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hengelose Es-Noord vergeleken met de Hengelo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Hengelose Es-Noord

Wil je een huis kopen in Hengelose Es-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hengelose Es-Noord . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hengelose Es-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hengelose Es-Noord.

Zoek je huurwoning in Hengelose Es-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hengelose Es-Noord.

Huizenprijzen in Hengelose Es-Noord

Starterswoningen in Hengelose Es-Noord zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hengelose Es-Noord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hengelose Es-Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hengelose Es-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hengelose Es-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hengelose Es-Noord is 2.603 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.606 euro).

Leeftijden Hengelose Es-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hengelose Es-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hengelose Es-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hengelose Es-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Hengelose Es in de gemeente Hengelo.

Hengelose Es-Noord Tichelwerk 't Wilbert Bedrijventerrein Timmersveld

Alle straten van Hengelose Es-Noord

Hengelose Es-Noord bestaat uit 53 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen