Alle woningmarktinfo Tichelwerk

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tichelwerk

Een eerste blik op Tichelwerk

Tichelwerk is een buurt in de gemeente Hengelo. Deze buurt telt volgens het CBS 10.115 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tichelwerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 281.918 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 37
Gemiddelde vraagprijs € 281.918
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Tichelwerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tichelwerk is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tichelwerk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tichelwerk.

Woningen recent verkocht in Tichelwerk

Er zijn recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tichelwerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tichelwerk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tichelwerk. Een eengezinswoning in Tichelwerk komt het meest (40%) voor. Daarna komt een portiekflat met 39% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tichelwerk

In Tichelwerk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tichelwerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tichelwerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tichelwerk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Tichelwerk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tichelwerk vergeleken met de Hengelo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Tichelwerk

Wil je een huis kopen in Tichelwerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tichelwerk . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tichelwerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tichelwerk.

Zoek je huurwoning in Tichelwerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Tichelwerk.

Huizenprijzen in Tichelwerk

Starterswoningen in Tichelwerk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tichelwerk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tichelwerk zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tichelwerk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tichelwerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tichelwerk is 2.842 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.551 euro).

Leeftijden Tichelwerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tichelwerk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Tichelwerk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Tichelwerk. De buurt zelf valt binnen de wijk Hengelose Es in de gemeente Hengelo.

Hengelose Es-Noord Tichelwerk 't Wilbert Bedrijventerrein Timmersveld

Alle straten van Tichelwerk

Tichelwerk bestaat uit 36 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen