Alle woningmarktinfo Bedrijventerrein Timmersveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bedrijventerrein Timmersveld

Een eerste blik op Bedrijventerrein Timmersveld

Bedrijventerrein Timmersveld is een buurt in de gemeente Hengelo. Deze buurt telt volgens het CBS 10.115 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein Timmersveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 336.219 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 336.219
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Bedrijventerrein Timmersveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bedrijventerrein Timmersveld is 9 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bedrijventerrein Timmersveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bedrijventerrein Timmersveld.

Woningen recent verkocht in Bedrijventerrein Timmersveld

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein Timmersveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bedrijventerrein Timmersveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bedrijventerrein Timmersveld. Een eengezinswoning in Bedrijventerrein Timmersveld komt het meest (75%) voor. Daarna komt een herenhuis met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bedrijventerrein Timmersveld

In Bedrijventerrein Timmersveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bedrijventerrein Timmersveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bedrijventerrein Timmersveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bedrijventerrein Timmersveld
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bedrijventerrein Timmersveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bedrijventerrein Timmersveld vergeleken met de Hengelo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Bedrijventerrein Timmersveld

Wil je een huis kopen in Bedrijventerrein Timmersveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bedrijventerrein Timmersveld . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bedrijventerrein Timmersveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bedrijventerrein Timmersveld.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bedrijventerrein Timmersveld.

Zoek je huurwoning in Bedrijventerrein Timmersveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bedrijventerrein Timmersveld.

Huizenprijzen in Bedrijventerrein Timmersveld

Starterswoningen in Bedrijventerrein Timmersveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bedrijventerrein Timmersveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bedrijventerrein Timmersveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bedrijventerrein Timmersveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bedrijventerrein Timmersveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bedrijventerrein Timmersveld is 1.808 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.846 euro).

Leeftijden Bedrijventerrein Timmersveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bedrijventerrein Timmersveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bedrijventerrein Timmersveld

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bedrijventerrein Timmersveld. De buurt zelf valt binnen de wijk Hengelose Es in de gemeente Hengelo.

Hengelose Es-Noord Tichelwerk 't Wilbert Bedrijventerrein Timmersveld

Alle straten van Bedrijventerrein Timmersveld

Bedrijventerrein Timmersveld bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen