Huizenmarkt Verspreide huizen Loozen in Loozen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Loozen

Woningmarkt Verspreide huizen Loozen

Verspreide huizen Loozen is een buurt in de wijk Loozen en plaats Loozen binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 185 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Loozen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 815.942 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 815.942
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Loozen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Loozen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Loozen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Loozen.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Loozen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Loozen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Loozen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Loozen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Loozen. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Loozen komt het meest (40%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Loozen

In Verspreide huizen Loozen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Loozen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Loozen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Loozen
Binnenring: Nederland

Verspreide huizen Loozen waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Loozen

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Loozen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Loozen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Loozen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Loozen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Loozen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Loozen. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Loozen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Loozen

Starterswoningen in Verspreide huizen Loozen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Loozen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Loozen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Loozen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Loozen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Loozen is 3.359 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.572 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Loozen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Loozen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Loozen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Loozen. De buurt zelf valt binnen de wijk Loozen in de gemeente Hardenberg.

Verspreide huizen Loozen

Alle straten van Verspreide huizen Loozen

Verspreide huizen Loozen bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.