Huizenmarkt Meester-Brasweg en omgeving in Loozen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Meester-Brasweg

Woningmarkt Meester-Brasweg

Meester-Brasweg is een straat in de plaats Loozen binnen de gemeente Hardenberg . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meester-Brasweg in Loozen. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 815.942
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Meester-Brasweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meester-Brasweg is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meester-Brasweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meester-Brasweg.

Woningen recent verkocht in Meester-Brasweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meester-Brasweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meester-Brasweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Meester-Brasweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Meester-Brasweg

In Meester-Brasweg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meester-Brasweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meester-Brasweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meester-Brasweg
Binnenring: Nederland

Meester-Brasweg waar ligt dat?

Woningen te koop Meester-Brasweg

Wil je een huis kopen in Meester-Brasweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meester-Brasweg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meester-Brasweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meester-Brasweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Meester-Brasweg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Meester-Brasweg. Zoek je huurwoning in Meester-Brasweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Meester-Brasweg

Starterswoningen in Meester-Brasweg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Meester-Brasweg zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meester-Brasweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meester-Brasweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meester-Brasweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meester-Brasweg is 3.359 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.572 euro).

Leeftijden Meester-Brasweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meester-Brasweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Meester-Brasweg in Loozen

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Meester-Brasweg te Loozen.

Adres Postcode Status
Meester-Brasweg 1 7778 HN Niet beschikbaar